A II-a Editie din "Craiova Jazz Festival" soseste in Oltenia!

By Kinga Dinnyes - septembrie 10, 2018


Craiova Jazz Festival - unicul festival de gen din Oltenia - vă aşteaptă la cea de-a 2-a ediţie, în perioada 12-15 septembrie 2018. Festivalul se va deschide cu „o trompetă de Oscar", a muzicianului Nello Salza, interpret pe coloane sonore semnate de celebrul compozitor Ennio Morricone!

În cea de-a 2-a seară, vă invităm în regatul muzicuţei cromatice, alături de Gianluca Littera&Double Breath Quartet, iar în a 3-a seară urmează fascinaţia fuziunii jazz-rock-electronic, cu Flavio Boltro BBB Trio.

Festivalul se va încheia cu Walter Attanasi&Friends, acompaniaţi de Orchestra Simfonică şi Corala Academicăale Filarmonicii "Oltenia" Craiova!

Biletele se pun în vânzare de luni, 3 septembrie 2018, la agenţia Filarmonicii (program luni-vineri, orele 10:00-18:00), Calea Unirii nr.16, telefon 0251 412 334.
Preţul biletului este unic: 30 lei/concert.

Evenimentul, internaţional încă de la prima ediţie, este organizat de Filarmonica „Oltenia” Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova şi Consiliului Local Municipal.

Recunosc, eu inca am fiori amintindu-mi de editia de anul trecut, Am avut placerea de a asculta melodii interpretate de cei de la Casual Band. Sunt oameni extrem, extrem de talentati, si le doresc tot succesul din lume! Abia astept sa vad, defapt, sa ascult ce ni s-a pregatit in editia din acest an.



  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii