joi, aprilie 30, 2015

East European Comic Con 2015

Am câteva întrebări pentru voi, dragii mei cititori:

Vă plac filmele și serialele? Sunteți nebuni după Spartacus, Game of Thrones sau Stăpânul inelelor?

SAU

Aveți o pasiune după jocuri video, benzi desenate sau ANIME? Vă place să va costumați și să vă distrați?

Dacă răspunsurile voastre sunt DA la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci locul vostru este la Romexpo în București! De ce? Pentru că nicăieri decât la Romexpo se va organiza cel mai MARE și mai TARE eveniment pentru pasionații de filme, jocuri video, benzi desenate și distracție din estul Europei! DA ați ghicit! Vorbesc despre East European Comic Con , unde veți avea posibilitatea de a vă întâlni cu invitați celebri din lumea Hollywood-ului, precum precum Manu Benett din celebrul serial Spartacus,  Robert Knepper din Prison Break sau Hodor-Kristian Nairn din Game of Thrones. Nu vă este suficient? Ce-ar fi să dați mâna cu Zmenta din Zmenta's Show, sau să vă reamintiți glumele voastre preferate din RObotzi cu cei de la Creative Monkeyz?
Dacă preferați cosplayul (ca și mine) veți avea ocazia să vă pozați chiar cu Tine Marie Riis. Printre realizările ei cele mai importante din acest domeniu se numără cosplaying League of Legends, Legend of Zelda, World of Warcraft sau chiar Tokyo Mew Mew.

După cum vedeți, ediția din acest an va găzdui multe dintre vedetele voastre preferate, dar asta nu este tot! La fel ca și anul trecut, evenimentul va găzdui și câteva recuzite de film, și vă oferă ocazia  să vă pozați LIVE cu originalul și celebrul Tron de fier din Game of thrones (Urzeala Tronurilor).
Dacă voi putea ajunge la East European Comic Con în perioada 8-10 Mai, aș căuta ca bezmetica să văd dacă îl pot găsi pe cosplayerul meu favorit, pe nume Damien Valtiel, fiindcă face cele mai bune imitații Levi Ackerman din Shingeki no Kyojin/ Attack on Titan. A mai fost prezent la eveniment și sper din tot suflețelul meu să-l găsesc și anul acesta, pentru a-i cere un autograf..și o poză..bine, multe poze.

REPET: East European Comic Con la Romexpo, în București - pe 8-10 Mai - Nu mai pierdeți timpul și spor la Bilete !0 comentarii:

Trimiteți un comentariu