marți, octombrie 05, 2010

Bailey's Ciocolată Caldă



Ingrediente:
• 300 ml de lapte
• 25 g de ciocolată amăruie
• 50 ml de Baileys Irish Cream
• Pasul 1: Fierbeţi 300 ml de lapte.
• Pasul 2: Turnaţi jumătate din lapte într-o cană şi adăugaţi 25 g de ciocolată amăruie
• Pasul 3: Lăsaţi ciocolata să se înmoaie şi amestecaţi până la omogenizare
• Pasul 4: Adăugaţi 50 ml de Baileys şi restul de lapte
• Pasul 5: Amestecaţi rapid din nou
• Pasul 6: Turnaţi în două pahare din sticlă termorezistentă
• Pasul 7: Ornaţi cu frişcă şi ciocolată rasă
Fiecare porţie conţine 6,7 grame de alcool.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu